Lidmaatschap

Bewoners van de laagbouw in de wijk Driemanspolder in Zoetermeer kunnen lid worden. (De statuten zijn op te vragen per mail)

Het lidmaatschap kost met ingang van 2024 € 7,50 per jaar. Bij aanmeldingen na 1 juni is de rest van het jaar gratis.

Aanmelden kan per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opzeggen kan ook per e-mail.

E-mail nieuwsgroep

Voor de leden van de BGD is er een E-mail groep ingericht. Leden worden zo geïnformeerd voor zaken die de wijk aangaan. Gemiddeld worden 6 email berichten per jaar verstuurd. 

Het gebruik van de Email groep is heel succesvol gebleken. Zo konden we onze de leden tijdig informeren over belangrijke inspraakavonden (i.v.m. de Entree), het pannenkoekenfeest en acties rond verduurzaming. 

De e-mail adressen worden niet verspreid, doordat de mails als BCC verstuurd worden. Dit houdt in, dat de andere leden de email adressen niet te zien krijgen. Ook worden de email adressen niet aan anderen verstrekt.

De e-mail groep is belangrijk voor de BGD, omdat we op die manier nieuws naar de leden kunnen brengen, in plaats dat de leden het van een website moeten halen.

Leden worden dan ook verzocht om zich aan te sluiten bij deze email groep. De leden kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , met vermelding van de naam en het adres. Afmelden kan ook per mail.